tirsdag den 5. februar 2013

Brombærsyltetøj - opskrift







































Her i familien har vi en stor svaghed for syltetøj, vi konsumere en del i løbe af et år, heldigvis bliver vi sponsoreret af min søde mor (som laver verdens bedste syltetøj).
Vi har stadigvæk en lille smule frossen frugt fra sidste sommer/efterår. Og det skal jo bare spises nu inden de nye frugter kommer.







































Brombærsyltetøj - opskrift

Brombær
½ af frugtens vægt i sukker
½ skal citronskal fint revet
½ stang vanilje

Det var det, kom det hele op i en gryde og kog ved jævn varme.
Jo længere det koger jo mere tyk, men jo mere det bliver kogt jo mere splattet bliver frugten og ikke helt så frisk i smagen.
Vores er tit lidt til den flydende side, men da vi hovedsaglig bruger det til morgenmad så passer det helt fint til os.







































En lille dessert, brombærsyltetøj med hjemmelavet honning/mandel müsli og lidt fløde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar