Jeg holder utroligt meget af græskar, nok især bagte.
Så bær over med mig hvis jeg har skrevet om dem før (og det bliver nok heller ikke sidste gang).
Men der er noget meget trygt over den søde smag og den bløde konsistens som gør mig glad.
Lige for tiden er det fennikelfrø og hvidløg der hitter sammen med de skønne græskar.
Her er det hokaido udhulet, skåret i 1½ cm tykke skiver, dryp med olivenolie, drys med salt, peber
og fennikelfrø.
Kom rigeligt med hele fed hvidløg med skal og alt.
Ind i 200 grader varm ovn i ca 20-30 min alt efter ovn og tykkelse.
Et stort hit i min familie for store og små.
Smager virkelig skønt med de bagte hvidløg til, gerne drysset med groft hakket persille, som tilbehør eller topping på salat
Og det skønne er at hvis man vasker den godt, kan man sagtens spise skallen, smager virkelig godt.
(eller guffet direkte fra pladen som Lille og jeg tit kommer til).
Ingen kommentarer:
Send en kommentar