Fik to store flotte hornfisk fra min mor, som kender en sej fisker på Fyn.
En rigtig god måde at stege hornfisk på, er at fylde den rensede fisk med kryddersmør.
En nøjagtig opskrift kan jeg ikke lige komme med, da jeg tager hvad der lige er ved hånden.
Men i går var det ca
40g smør
en god håndfuld persille
purløg
citrontimian
hvidløg
tørret ramsløg
lidt salt
peber kværnet
Blend det hele godt sammen. Kom det ind i fisken, vær ikke fedtet. Varm en pande op ved god varme, tilsæt en lille klat smør, når gyldent, kom fisken på og steg ca 5 - 8 min på hver side, alt efter tykkelse.
Ps når fisken er stegt så husk at skrabe kryddersnasken af inden den afbenes, kom blandingen på igen inden den puttes i munden, er nu ret sjovt at den har grønne ben.
Server med kogte kartofler resten af kryddersmøret en skøn grøn salat og citron ad libitum.
Og det bedste var, at der var to gode stykker tilbage, de kunne bruges til en dejlig salat lidt tai inspireret med massere af koriander, chili/ingefær dressing med en overflod af lime...
Men korianderen er ikke kommet op endnu, så det blev til en lille fiske rugbrøds hapser i stedet for.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar