Vi tog på LêLê på Vesterbrogade, fødselsdagsbarnets eget valg, jeg havde ikke presset eller noget, det var helt af egen fri vilje.
Jeg havde i hovedet udtænkt en dejlig billedrepotage som rigtig kunne vise den skønne, friske og veltillavede mad men...
Altså det der skete var at vi alle var vældig sultne, og når god mad kommer på bordet så forsvinder alt fornuft, og fokus på billedtagning, så denne skål indeholdt noget af nr. 20 som var en skøn symfoni af alt godt fra havet, kongekrabbe klør, hav snegle, rå tun i lime og kardemomme, en dejlig hvid fiske tartar, karmmuslinger i lime og chili, små friture fisk, marineret salturt og en kæmpe reje fra mexico, der til en masse forskellige dipper, min farvorit var helt klart deres fiskesovs dip, uhmm meget skøn og aromatisk.
Der udover fik vi små forårruller både friske og stegte, wontoner, store rejer i filodej, forskellige salater, bl.a. med bananblomst og sesam, grillet aubergine med chili, små grill deller, svinekød med sød mariande og vagtel med kanel og honning (det var en af Lillens favoriter, og så krabbe, og rejer og...).
Der var meget mere, og alt var yderst lækkert, betjeningen sød og meget hjælpsom, til maden fik vi dejlig lime lemonade uhmm, ikke andet at sige end prøv det prøv det.
Var lidt hurtigere ved desserten til at tage billeder, men også kun lidt, fik kaffe med dertilhørende vaniljeis med hasselnøds fluf og skønne frisk filodejs ruller med mørk cholokade i stort hit hos alle, men som sagt fik ikke et billed af den.
Tilgengæld nåede jeg at tage et billede af denne fantastiske chokoladekage med vidunderlig intens smag af god mørk chokolade og nougat, med crunchy bund, is lavet på condenseretmælke med kaffe granite og det sejeste guldstøv på toppen, dagsliljerne havde jeg selv taget med, har man ikke altid behov for en lille blomst til at spise og til dekoration?
Ingen kommentarer:
Send en kommentar