Velfortjent ferie til dem.
Men intet besøg kort som langt uden en del fokus på mad, i denne omgang blev det til ovnbagt laks med hvidløg og persille, bruneris, forskellige udskårne grønsager ad libitum og en lille gulerøds/æble salat med persille og tahindressing.
Bagte rigeligt med laks så der var til vores vietnamsiske forårsuller dagen efter.
Foruden rejer, og fint hakket chili (som ikke lige kom med på billedet) fik vi: tunsnask med purløg, misodip, æble/agurk/mango salat med fiskesovs dip-dressing, laksetrut med ramsløg, kold laks fra dagen før, fint hakket hvidløgs- og forårsløgstoppe, grønsager i mudrette bider: rød peber, agurk, gulerødder og glaskål (en skøn kål, sprød og saftig) og ikke mindst rispapirsstykker.
Rucola blade og blomster, iceberg salat og persille.
Ager mynte, koriander og basilikum, virkelig en dejlig komination.
Dip må der til: her er det fiskesovs, limesaft, fint revet ingefær og lidt moscovado sukker.
Soya dip: soya, cirtronsaft, moscovadosukker fint hakket hvidløg.
Dup rispapiret vådt (ikke sjaskende) så ha´skåle med vand ved bordet og rigeligt med servietter. Kom friske urter og hvad man ellers har lyst til, rul papiret om fyldet dyp i dippen og nyd.
Det blev en vældig succes for både store og små. lidt vandpjask og fingermad skal der til engang i mellem.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar